Munkatársaink

Tátrai Péter
Ügyvezető igazgató, QSA auditor
E-mail: ptatrai [kukac] apersky.com

Péter 2010-ben, szakértő tanácsadóként csatlakozott az AperSky csapatához, 2011-ben pedig a cég ügyvezető igazgatójává lépett elő. Szakmai tapasztalatait többek között az Euronet Worldwide, a Getronics és a Clarity Consulting cégeknél szerezte, projekt menedzsment és bankkártya tanácsadói területeken.

A bankkártya iparág területén több mint 18 éves szakmai háttérrel rendelkezik, amely a chip kártyák kibocsátási projektjeinek szakmai vezetésétől, a bankkártya rendszerek migrációján keresztül, az elfogadói oldali terminálok és ATM/POS készülékek implementációs projektjeinek vezetéséig terjed. Péter emellett IT biztonságtechnikai vonalon is érdemleges ismeretekkel rendelkezik. 2009-ben hivatalos QSA (Qualified Security Assessor) és CISA (Certified Information System Auditor) minősítést, illetve 2019-ben CISSP (Certified Information Systems Security Professional) és QPA (Qualified PIN Assessor) minősítést szerzett, jelenleg a cégmenedzsment mellett PCI DSS szaktanácsadással és hivatalos minősítéssel is foglalkozik.

Kiemelt szakterületei:
 • IT biztonsági, QSA és QPA audit
 • Bankkártya tanácsadás
 • Projektmenedzsment

Gáspár Csaba
Vezető tanácsadó, QSA auditor
E-mail: cgaspar [kukac] apersky.com

Csaba az AperSky egyik alapító tagja, 2008 óta vesz részt aktívan a cég tevékenységében, mint vezető tanácsadó, majd QSA auditor. Szakmai ismereteit szintén közismert nemzetközi vállalatoknál szerezte, ennek főbb állomásait a Euronet Worldwide, illetve a Wave Solutions jelentette, ahol kártyarendszerek elemzésével, fejlesztésével, valamint core banking fejlesztéssel és támogatással foglalkozott. Ezen kívül számos bank – köztük a K&H, Unicredit, Volksbank – kártya és számlavezető rendszerfejlesztési, rendszermigrációs projektjeiben, illetve több IT biztonságtechnikai projektben vett részt. Az AperSky munkatársaként 2010-ben CEH (Certified Ethical Hacker) és PCI DSS Qualified Security Assessor (QSA), illetve 2017-ben CISSP (Certified Information Systems Security Professional), 2019-ben pedig CISA (Certified Information System Auditor) és PCI 3DS Assessor illetve QPA (Qualified PIN Assessor) minősítéseket szerzett.

Kiemelt szakterületei:
 • IT biztonsági, QSA, 3DS és QPA audit
 • Bankkártya tanácsadás
 • Hálózati sérülékenységi vizsgálatok

Tassi Miklós
Szakértő tanácsadó, QSA auditor
E-mail: mtassi [kukac] apersky.com

Miklós 2009 óta az AperSky szakértő tanácsadója. Kollégáihoz hasonlóan több mint tizennyolc éves bankkártya tapasztalattal rendelkezik a bankkártya tanácsadás és az ehhez kapcsolódó informatikai fejlesztések területén. A Euronet Worldwide-nál bankkártya technikai szakértőként tevékenykedett, de dolgozott alkalmazásfejlesztőként, core banking fejlesztőként és vezető informatikai tanácsadóként is az Emib Kft-nél, valamint a CAPGemini Kft. alkalmazásában.

Miklós az AperSky szakértőjeként számos jelentős, bankkártya adatbiztonsághoz kapcsolódó projektben, auditban vett részt, 2010-ben CISA (Certified Information System Auditor) és QSA (Qualified Security Assessor), 2019-ben CISM (Certified Information Security Manager) és PCI 3DS Assessor minősítéseket szerzett.

Kiemelt szakterületei:
 • IT biztonsági, 3DS és QSA audit
 • Bankkártya tanácsadás
 • Informatikai tanácsadás

Dudás Gábor
Technikai tanácsadó
E-mail: gdudas [kukac] apersky.com

Gábor az AperSky egyik alapító tagja, 2008 óta vesz részt aktívan a cég tevékenységében, mint technikai tanácsadó. Szakmai háttere az informatikai területek jó részét lefedi, legyen szó akár fejlesztési-szervezési feladatokról, üzemeltetésről, vagy oktatásról. Tapasztalatait különféle hazai és nemzetközi cégeknél szerezte, banki, távközlési és termelési vonalon.

Kiemelt szakterületei:
 • Rendszerszervezés
 • Projekt menedzsment
 • Adatbázisok
 • Vezetői információs rendszerek

Gáspár Annamária
Általános asszisztens, irodavezető
E-mail: afitori [kukac] apersky.com

Annamária szintén 2011 óta tagja az AperSky csapatának. Főként pénzügyi és adminisztratív területen támogatja a szervezetet, de részt vesz különböző belső projektek szervezésében is, rendezvények, marketingkampányok koordinációjában, illetve egyéb operatív tevékenységekben.

Kiemelt tudásbázisaink


Ismerje meg a Qualys integrált biztonsági megoldásait!

Tovább »
_________________________________
Tudjon meg többet a PCI DSS megfelelésről!

Tovább »
Minősítéseink
Kiemelt partnereink© AperSky Tanácsadó Kft.