Magunkról

"Független szakértői és konzultáns céget szeretnénk működtetni, amely kiterjedt szakmai kompetenciákkal és tapasztalattal rendelkezik a bankkártyák és a kapcsolódó tranzakció-kezelési rendszerek területén. Olyan magyar céget, amely mind hazai, mind pedig regionális szinten képes méltó szakmai színvonalat képviselni, emellett pedig rugalmasan és elkötelezetten igyekszik kielégíteni az ügyfelek igényeit."

Az AperSky Tanácsadó Kft. 2008-ban ezzel a küldetéssel jött létre, mint független magyar szakértői és tanácsadó vállalkozás. Cégünk szakmai profiljába elsősorban a bankkártyák, bankkártyához kapcsolódó fizetési rendszerek, informatikai megoldások területén végzett szaktanácsadás tartozik. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, beleértve az üzleti specifikáció elkészítését, szakmai projektvezetést és a technikai megvalósítást is.Szakértőink a bankkártya iparágban értékes és széleskörű tapasztalataikat meghatározó piaci szereplőknél, nemzetközi tranzakció feldolgozó cégeknél, valamint a legjelentősebb hazai és regionális bankoknál szerezték.

2010-ben cégünk – a PCI Security Council által támasztott komoly biztonsági, minőségi, szakmai és pénzügyi követelményeinek megfelelve – hivatalos Qualified Security Assessor (QSA) minősítést szerzett, amely lehetővé teszi számunkra a hivatalos QSA auditok végrehajtását. Az AperSky Magyarországon jelenleg egyedülálló módon három magyar QSA auditor kollégát foglalkoztat, így mind a felkészülési, mind pedig a tanúsítási fázisban teljes körű magyar nyelvű támogatást képesek nyújtani.

Alapértékeink:
  • Szakmai rátermettség
  • Etikus hozzáállás
  • Világos kommunikáció
  • Rugalmas ügyfélkiszolgálás
  • Folyamatos szakmai fejlődés
  • Csapatszellem, belső egység
Részletes cégbemutató anyagunk letölthető innen!

Amennyiben további kérdése merül fel cégünkkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken!
Cégismertető letöltése

Kiemelt tudásbázisaink


Ismerje meg a Qualys integrált biztonsági megoldásait!

Tovább »
_________________________________
Tudjon meg többet a PCI DSS megfelelésről!

Tovább »
Minősítéseink
Kiemelt partnereink

© AperSky Tanácsadó Kft. - 2012.